api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

tmnsis.dll 8.7.1.11144

File Name: tmnsis.dll
Madhësia e dokumentit: 0.9 mb.
Data: 06.01.2017 19:17
Virus scan:

shkarko

0.9 mb.

Emri i kompanisë: TeleMessage Ltd.
Përshkrimi: PCToMobile Install Module
Paraqesë versionin: 8.7.1.11144
Emri i brendshëm: Tmnsis
Filename origjinal: Tmnsis.dll.dll
Emri i produktit: PCToMobile Mail Client Plug-in
Marka tregtare Ligjore: TeleMessage(TM) is either a trademark or registered trademark of
Versioni produkt: 8.7.1.0

Emri Site: filemissed.com
Shkarko url: https://www.telemessage.com/oplugin/telemessage_mail_plugin.exe
Url prind: https://www.telemessage.com/secure-text-messaging/features/
Titulli prind: Features - TeleMessage
Skedar prind: telemessage_mail_plugin.exe

tmnsis.dll pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim tmnsis.dll mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje tmnsis.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë tmnsis.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi tmnsis.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


tmnsis.dll shkarkime: 1
shkarko, 0.9 mb.

tmnsis.dll - PCToMobile Install Module compass_universal_mail_client_-_2.80.10.exe - inisafemailv4.dll - INISAFE Mail Client v4 npoji610.dll - Java Plug-in 1.4.2_06 for Netscape Navigator (DLL Helper) npjava14.dll - Java Plug-in 1.4.2_06 for Netscape Navigator (DLL Helper) npjava13.dll - Java Plug-in 1.4.2_06 for Netscape Navigator (DLL Helper) npjava12.dll - Java Plug-in 1.4.2_06 for Netscape Navigator (DLL Helper) npjava11.dll - Java Plug-in 1.4.2_06 for Netscape Navigator (DLL Helper) npjava32.dll - Java Plug-in 1.4.2_06 for Netscape Navigator (DLL Helper)

Contacts