api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

text-search-replace-win10.exe 4.6.1.22

File Name: text-search-replace-win10.exe
Madhësia e dokumentit: 4.48 mb.
Data: 08.10.2016 13:11

shkarko

4.48 mb.

Emri i kompanisë: theSkySoft
Përshkrimi: Setup Launcher Unicode
Paraqesë versionin: 4.6.1.22
Emri i brendshëm: Setup
E drejta e autorit ligjore: Copyright (c) 2015 Flexera Software LLC. All Rights Reserved.
Filename origjinal: InstallShield Setup.exe
Emri i produktit: Text Search and Replace Tool

Emri Site: www.software100.org
Shkarko url: http://www.theskysoft.com/download/text-search-replace.zip
Url prind: http://www.software100.org/soft/download-11010.aspx
Titulli prind: Shkarko
Skedar prind: text-search-replace.zip

text-search-replace-win10.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim text-search-replace-win10.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje text-search-replace-win10.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë text-search-replace-win10.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi text-search-replace-win10.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.


text-search-replace-win10.exe shkarkime: 0
shkarko, 4.48 mb.


http://www.pitchsoft.com/download/text-search-replace-utility.zip
http://www.wintechsoft.com/download/batch-find-replace.zip
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 3 lidhje
text-search-replace-win7.exe - Setup Launcher Unicode word-find-replace-tool-win7.exe - Setup Launcher Unicode word-find-replace-tool-win10.exe - Setup Launcher Unicode word-find-replace-tool-win10.exe - Setup Launcher Unicode powerpoint-search-replace-win10.exe - Setup Launcher Unicode powerpoint-search-replace-win7.exe - Setup Launcher Unicode excel-search-replace-win10.exe - Setup Launcher Unicode excel-search-replace-win7.exe - Setup Launcher Unicode word-find-replace-tool-win7.exe - Setup Launcher Unicode

Contacts