api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

telemessage_mail_plugin.exe 8.7.1.12850

File Name: telemessage_mail_plugin.exe
Madhësia e dokumentit: 13.21 mb.
Data: 06.01.2017 19:17
Virus scan:

shkarko

13.21 mb.

Emri i kompanisë: TeleMessage
Përshkrimi: TeleMessage
Paraqesë versionin: 8.7.1.12850
Filename origjinal: telemessage_mail_plugin.exe
Emri i produktit: TeleMessage
Versioni produkt: 8.7.1

Emri Site: filemissed.com
Shkarko url: https://www.telemessage.com/oplugin/telemessage_mail_plugin.exe
Url prind: https://www.telemessage.com/secure-text-messaging/features/
Titulli prind: Features - TeleMessage

telemessage_mail_plugin.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim telemessage_mail_plugin.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje telemessage_mail_plugin.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë telemessage_mail_plugin.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi telemessage_mail_plugin.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


telemessage_mail_plugin.exe shkarkime: 0
shkarko, 13.21 mb.

telemessage_mail_plugin.exe - TeleMessage tmnsis.dll - PCToMobile Install Module tmnsis.dll - PCToMobile Install Module

Contacts