api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

tcl85.dll 8.5.9

File Name: tcl85.dll
Madhësia e dokumentit: 0.87 mb.
Data: 09.07.2013 20:37
Virus scan:

shkarko

0.87 mb.

Emri i kompanisë: Consortium Scilab
Përshkrimi: TCL DLL
Paraqesë versionin: 8.5.9
E drejta e autorit ligjore: Copyright © 2011 by Consortium Scilab, et al
Filename origjinal: tcl85.dll
Emri i produktit: Tcl 8.5 for Windows

Emri Site: www.scilab.org
Shkarko url: http://www.scilab.org/download/5.5.2/scilab-5.5.2.exe
Url prind: http://www.scilab.org/
Titulli prind: Home - Scilab
Skedar prind: scilab-5.5.2.exe

tcl85.dll pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim tcl85.dll mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje tcl85.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë tcl85.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi tcl85.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


tcl85.dll shkarkime: 1
shkarko, 0.87 mb.

http://www.scilab.org/index.php/en/scilab/about
http://www.scilab.org/en/community/scilabtec/2010/Scilab-6-HPC-ready
http://www.scilab.org/fr/switchlanguage/to/en/projects/thirdparty_project/arpackng

http://www.scilab.org/index.php/en/switchlanguage/to/fr/Media/Files/License-for-Scilab-6.0.0
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 12 lidhje
tcl83.dll - TCL DLL tcl_fme.dll - TCL DLL tcl85.dll - TCL DLL tcl85.dll - TCL DLL tcl85.dll - TCL DLL tcl85.dll - TCL DLL tcl84.dll - TCL DLL tcl84.dll - TCL DLL tcl85.dll - TCL DLL tcl84.dll - TCL DLL

Contacts