api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

shared.storage.postgresql.dll 1.0.0.0

File Name: shared.storage.postgresql.dll
Madhësia e dokumentit: 0.13 mb.
Data: 26.10.2016 17:53

shkarko

0.13 mb.

Përshkrimi: Shared.Storage.PostgreSql
Paraqesë versionin: 1.0.0.0
Emri i brendshëm: Shared.Storage.PostgreSql.dll
E drejta e autorit ligjore: Copyright © 2015
Filename origjinal: Shared.Storage.PostgreSql.dll
Emri i produktit: Shared.Storage.PostgreSql

Emri Site: manictime.com
Shkarko url: http://cdn.manictime.com/setup/server/v3_4_2_1/ManicTimeServer.zip
Url prind: http://manictime.com/teams/download
Titulli prind: Download Server - ManicTime
Skedar prind: ManicTimeServer.zip

shared.storage.postgresql.dll pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim shared.storage.postgresql.dll mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje shared.storage.postgresql.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë shared.storage.postgresql.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi shared.storage.postgresql.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.


shared.storage.postgresql.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.13 mb.

http://cdn.manictime.com/setup/server/v3_4_2_1/ManicTimeServer.zip
http://cdn.manictime.com/setup/server/v3_4_2_1/ManicTimeServerSetup.msi
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
shared.storage.mssql.dll - Shared.Storage.MsSql shared.storage.sqlite.windows.dll - Shared.Storage.SQLite.Windows pg_dump.exe - pg_dump/pg_restore/pg_dumpall - backup and restore PostgreSQL databases microsoft.windowsazure.storage.dll - pg_dumpall.exe - pg_dump/pg_restore/pg_dumpall - backup and restore PostgreSQL databases pg_basebackup.exe - pg_basebackup - merr një kopje rezervë streaming bazë të një instancë PostgreSQL pg_dump.exe - pg_dump/pg_restore/pg_dumpall - backup and restore PostgreSQL databases pg_restore.exe - pg_dump/pg_restore/pg_dumpall - backup and restore PostgreSQL databases pg_dump.exe - pg_dump/pg_restore/pg_dumpall - backup and restore PostgreSQL databases

Contacts