api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

profiler_32-64.exe 14.0.0 R1 (3272)

File Name: profiler_32-64.exe
Madhësia e dokumentit: 9.58 mb.
Data: 28.01.2017 02:19

shkarko

9.58 mb.

Emri i kompanisë: Graphisoft R&D
Përshkrimi: Profiler Installer
Paraqesë versionin: 14.0.0 R1 (3272)
Emri i brendshëm: InstallPackageExtractor
E drejta e autorit ligjore: Copyright (C) Graphisoft R&D, 2010
Filename origjinal: InstallPackageExtractor.EXE
Emri i produktit: SelfExtract Installer

Emri Site: graphisoft.com
Shkarko url: http://graphisoft.com/ftp/techsupport/downloads/goodies14/CHI/Profiler_32-64.exe
Url prind: http://graphisoft.com/downloads/goodies/AC14/CHI.html

profiler_32-64.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim profiler_32-64.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje profiler_32-64.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë profiler_32-64.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi profiler_32-64.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.


profiler_32-64.exe shkarkime: 0
shkarko, 9.58 mb.

http://graphisoft.com/ftp/techsupport/downloads/goodies14/CHI/Profiler_32-64.exe
http://www.graphisoft.com/ftp/techsupport/downloads/goodies14/CHI/Profiler_32-64.exe
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 2 lidhje
profiler-19-rus-3003.exe - Profiler Installer profiler-19-fin-3003.exe - Profiler Installer profiler15-3267-tai.exe - Profiler Installer profiler_32-64.exe - Profiler Installer profiler15-3267-spa.exe - Profiler Installer profiler-18-chi-4020.exe - Profiler Installer profiler17-3002-fra.exe - Profiler Installer profiler18-3006-pol.exe - Profiler Installer profiler16-3270-tai.exe - Profiler Installer profiler18-3006-fra.exe - Profiler Installer

Contacts