api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

manictimeserverwizard.exe 1.0.0.0

File Name: manictimeserverwizard.exe
Madhësia e dokumentit: 0.31 mb.
Data: 26.10.2016 18:54

shkarko

0.31 mb.

Emri i kompanisë: Finkit d.o.o.
Përshkrimi: ManicTime Server Wizard
Paraqesë versionin: 1.0.0.0
Emri i brendshëm: ManicTimeServerWizard.exe
E drejta e autorit ligjore: Copyright © Finkit 2015
Filename origjinal: ManicTimeServerWizard.exe
Emri i produktit: ManicTime

Emri Site: manictime.com
Shkarko url: http://cdn.manictime.com/setup/server/v3_4_2_1/ManicTimeServerSetup.msi
Url prind: http://manictime.com/teams/download
Titulli prind: Download Server - ManicTime
Skedar prind: ManicTimeServerSetup.msi

manictimeserverwizard.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim manictimeserverwizard.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje manictimeserverwizard.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë manictimeserverwizard.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi manictimeserverwizard.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.


manictimeserverwizard.exe shkarkime: 0
shkarko, 0.31 mb.

http://cdn.manictime.com/setup/server/v3_4_2_1/ManicTimeServerSetup.msi
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
finkit.manictime.shared.dll - Përbashkët manictimeprocessmonitor.exe - ManicTime Monitor Procesi manictimeserver.exe - Server.Shell manictimeclient.exe - ManicTime Klienti manictime.exe - ManicTime Tracker manictimeprocessmonitor.exe - ManicTime Monitor Procesi manictime.exe - ManicTime Tracker manictimeclient.exe - ManicTime Klienti finkit.manictime.server.dll - Server

Contacts