api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

irony.dll 1.0.0.0

File Name: irony.dll
Madhësia e dokumentit: 0.14 mb.
Data: 24.08.2014 08:10
Virus scan:

shkarko

0.14 mb.

Përshkrimi: Ironia
Paraqesë versionin: 1.0.0.0
Emri i brendshëm: Irony.dll
E drejta e autorit ligjore: Copyright © 2011 Roman Ivantsov
Filename origjinal: Irony.dll
Emri i produktit: Irony
Marka tregtare Ligjore: Irony
Komentet: Ironia Kuvendi kryesore

Emri Site: www.icsharpcode.net
Shkarko url: http://www.icsharpcode.net/OpenSource/SD/Download/GetFile.aspx?What=Setup&Release=Zimnitz
Url prind: http://www.icsharpcode.net/OpenSource/SD/Download/
Titulli prind: Downloads @ic#code
Skedar prind: SharpDevelop_5.1.0.5134_RC_Setup.msi

irony.dll pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim irony.dll mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje irony.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë irony.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi irony.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


irony.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.14 mb.


Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 65 lidhje
irony.dll - Ironia irony.dll - Ironia irony.dll - Ironia irony.dll - Ironia irony.interpreter.dll - Irony.Interpreter

Contacts