api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

finkit.manictime.server.dll 3.5.1.0

File Name: finkit.manictime.server.dll
Madhësia e dokumentit: 1.12 mb.
Data: 06.01.2017 16:59
Virus scan:

shkarko

1.12 mb.

Emri i kompanisë: Finkit d.o.o.
Përshkrimi: Server
Paraqesë versionin: 3.5.1.0
Emri i brendshëm: Finkit.ManicTime.Server.dll
E drejta e autorit ligjore: Copyright © Finkit 2017
Filename origjinal: Finkit.ManicTime.Server.dll
Emri i produktit: ManicTime Server

Emri Site: filemissed.com
Shkarko url: http://cdn.manictime.com/setup/server/v3_5_1_0/ManicTimeServer.zip
Url prind: http://manictime.com/teams/download
Titulli prind: Download Server - ManicTime
Skedar prind: ManicTimeServer.zip

finkit.manictime.server.dll pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim finkit.manictime.server.dll mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje finkit.manictime.server.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë finkit.manictime.server.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi finkit.manictime.server.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


finkit.manictime.server.dll shkarkime: 0
shkarko, 1.12 mb.

manictimeserver.exe - Server.Shell finkit.manictime.server.dll - Server manictimeserver.exe - Server.Shell manictimeserver.exe - Server.Shell manictimeserver.exe - Server.Shell manictimeserverwizard.exe - ManicTime Server Wizard finkit.manictime.shared.dll - Përbashkët manictimeservermigrator.exe - ManicTime.Server.Migrator finkit.manictime.server.dll - Server

Contacts