api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

dm-firmware-updater-setup-1.06.exe

File Name: dm-firmware-updater-setup-1.06.exe
Madhësia e dokumentit: 3.39 mb.
Data: 22.11.2016 15:29
Virus scan:

shkarko

3.39 mb.

Emri i kompanisë: Comtrol
Përshkrimi: DM-Firmware-Updater Setup
Emri i produktit: DM-Firmware-Updater
Versioni produkt: 1.06

Emri Site: dllold.org
Shkarko url: http://downloads.comtrol.com/dev_mstr/500/utility/windows/DM-Firmware-Updater-Setup-1.06.exe
Url prind: http://downloads.comtrol.com/dev_mstr/500/utility/windows/
Titulli prind: downloads.comtrol.com - /dev_mstr/500/utility/windows/

dm-firmware-updater-setup-1.06.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim dm-firmware-updater-setup-1.06.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje dm-firmware-updater-setup-1.06.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë dm-firmware-updater-setup-1.06.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi dm-firmware-updater-setup-1.06.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


dm-firmware-updater-setup-1.06.exe shkarkime: 0
shkarko, 3.39 mb.

fu_flasher.exe - Firmware Updater gl15.exe - Firmware Updater 510a_10f.exe - Sony DVD/CD RW Drive Firmware Updater nwd-b100_v1_3.exe - nwd-b100f_v1_3.exe - pc_firepod_to_fp10.exe - PreSonus FirePod Firmware Updater Installation megalodon fw updater.exe - Megalodon FW Updater stupdaterapp.exe - WALKMAN Updater faderport firmware updater1.exe - PreSonus FaderPort Firmware Updater

Contacts