api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

devicemaster_windows_11.08.exe 13.1.0.0

File Name: devicemaster_windows_11.08.exe
Madhësia e dokumentit: 8.8 mb.
Data: 20.06.2017 04:12
Virus scan:

shkarko

8.8 mb.

Emri i kompanisë: Caphyon LTD
Përshkrimi: Veprim me porosi që instalon metrazh bazuar në parakushtet
Paraqesë versionin: 13.1.0.0
Emri i brendshëm: Prereq.dll
E drejta e autorit ligjore: (c) Caphyon LTD. All rights reserved.
Filename origjinal: Prereq.dll
Emri i produktit: Advanced Installer

Emri Site: dllold.org
Shkarko url: http://downloads.comtrol.com/Obsolete/dev_mstr/500/drivers/winxp/DeviceMaster_Windows_11.08.exe
Url prind: http://downloads.comtrol.com/Obsolete/dev_mstr/500/drivers/winxp/
Titulli prind: downloads.comtrol.com - /Obsolete/dev_mstr/500/drivers/winxp/

devicemaster_windows_11.08.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim devicemaster_windows_11.08.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje devicemaster_windows_11.08.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë devicemaster_windows_11.08.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi devicemaster_windows_11.08.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


devicemaster_windows_11.08.exe shkarkime: 0
shkarko, 8.8 mb.

bugreporter.exe - Advanced Installer Bug Reporter Tool bugreporter.exe - Advanced Installer Bug Reporter Tool bugreporter.exe - Advanced Installer Bug Reporter Tool uires.dll - Resource module of Advanced Installer uires.dll - Resource module of Advanced Installer analytics.dll - Analytics module of Advanced Installer conflictsdetector.exe - Advanced Installer MSI Conflicts Detector. bugreporter.exe - Advanced Installer Bug Reporter Tool analytics.dll - Analytics module of Advanced Installer bugreporter.exe - Advanced Installer Bug Reporter Tool

Contacts