api.256file.com


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
DLLs

Faqet e internetit

ctsetupv410.exe 4.1.0

File Name: ctsetupv410.exe
Madhësia e dokumentit: 9.78 mb.
Data: 06.01.2017 23:54
Virus scan:

shkarko

9.78 mb.

Emri i kompanisë: SoftwareTime, LLC
Përshkrimi: Setup ComputerTime 4.1.0 from SoftwareTime, LLC
Paraqesë versionin: 4.1.0
Emri i brendshëm: ..\version410\Setup\CTSetup.exe
E drejta e autorit ligjore: Copyright © 2004-2013 SoftwareTime, LLC
Filename origjinal: ..\version410\Setup\CTSetup.exe
Emri i produktit: ComputerTime

Emri Site: filemissed.com
Shkarko url: http://www.softwaretime.com/downloads/CTSetupV410.exe
Url prind: http://www.softwaretime.com/computertime/beta/
Titulli prind: ComputerTime Beta

ctsetupv410.exe pa pagesë.
Nëse ju merrni një gabim ctsetupv410.exe mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje ctsetupv410.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemit operativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë ctsetupv410.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi ctsetupv410.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


ctsetupv410.exe shkarkime: 0
shkarko, 9.78 mb.

ctsetup.exe - Setup ComputerTime 4.2.0 nga SoftwareTime, LLC report_runner_event_server_setup.exe - Setup Application report_runner_update.exe - Setup Application report_runner_setup.exe - Setup Application xmlespresso.exe - XMLEspresso 8.0.0 © NuBean LLC, Inc 2012 jaba.exe - Setup Launcher Unicode setupui.dll - Setup UI Dll setupengine.dll - Setup Engine setup.exe - Setup Installer

Contacts